kör_logo_fa

IV. Szent Ignác Álarcosbál – együtt a szakkollégiumi közösség

Ha farsangi időszak, akkor Szent Ignác Álarcosbál – tudja ezt már minden szakkollégium. Lelkesen készültünk idén is, hogy szakkollégista társaink, valamint a diákszervezeti tagok és a meghívott barátaink remek hangulatban találkozhassanak, felöltve álarcaikat.

Több, mint húsz szakkollégiumból és diákszervezetből érkeztek hozzánk a bálozók, a regisztráció 300 főnél zárult be. Sokan voltunk, sokfélék, mégis összekötött bennünket a láthatatlan szakkollégiumi kötelék – jó volt újra együtt lenni.

A táncteret és az italpultot a Loyola Café biztosította számunkra, ahol a már korábbi alkalmunkon is hallható DJ gondoskodott a zenei változatosságról és a hangulat fokozásáról. Egész éjszaka táncolva hullámzott a tömeg, a csúcspont a több intézménnyel közös „kolihimnusz” felhangzása volt.

A táncon kívül végig üzemelt a „Chill szoba” kollégiumunkban, amely hangulatos és kényelmes pihenőhelyet, valamint édességet és nassolnivalót nyújtott a bálban megfáradtaknak, illetve baráti beszélgetéseknek volt helyszíne. Akik pedig játékra éreztek kedvet magukban, sörpongra hívhatták ki egymást, mások pedig drukkoltak a feleknek. Természetesen idén is volt fotósarok, ahol megörökítettük a legmeghittebb álarcos és álarc nélküli pillanatokat.

Köszönjük a bálozóknak a részvételt, jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

kör_logo_fa