kör_logo_fa

A 2016. év a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium számára jubileumi év. A 25 éve megalapított oktatási intézményünk sok ember munkájával jutott el oda, ahol most tart.

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki áldozatos munkával, szaktudással, adománnyal, vagy éppen imával támogatta a szakkollégium eddigi útját.

A továbbiakhoz is szükségünk van minden jó szándékra.

A jubileumi év telén a jezsuita rendtartomány adománygyűjtést kezdeményez a szakkollégium fenntarthatóságának megsegítésére. A tartomány Barátainknak c. hírlevél újságában megjelenő kampány a jezsuiták széles körű baráti és támogatói közösségét szólítja meg az újabb együttműködésre.

A jezsuiták saját erőből is megtesznek mindent annak érdekében, hogy az intézmény képes legyen hosszú távon fenntartani önmagát, megtartva és gyarapítva jó hírét, minőségi képzési rendszerét. Ennek érdekében valósult meg idén a Horánszky utcai épület tetőterének beépítése, ami férőhelybővítést szolgál, így a szakkollégium képes már külföldi cserediákok fogadására is. Ez a nemzetközi kapcsolatokat is erősíti, illetve bevételi forrásként is szolgálja a szakkollégiumi tudatos munkát.

Az említett hírlevél újság olvasói betekintést kapnak a szakkollégium életébe, olvashatnak a szakkollégisták szerepvállalásairól. A kiadvány mellett plakáthirdetések is támogatják a kampány terjedését.

Az újság digitálisan elérhető itt: http://issuu.com/jezsuitafriendraising

Örömmel jelentjük be, hogy 2015. november 4-én a jezsuiták Jézus Társasága Alapítványa, mely az aktuális SzIK-kampányt is kezeli, elnyerte az Etikus Adománygyűjtő Szervezet minősítést. Ez elismerése annak, hogy az alapítvány vállaltan átláthatóan és dokumentált adománykezeléssel működik. Büszkén hirdetjük meg mi is az alapítvánnyal összefogásban a téli akciót.

Az alapítvány működéséről bővebben: http://jta.jezsuita.hu/tamogatas/

Kérjük, amennyiben jó szívvel anyagilag támogatná szakkollégiumunkat, adományát az alábbi bankszámlaszámra küldje:

JÉZUS TÁRSASÁGA ALAPÍTVÁNY – SZIK FEJLESZTÉS

11100104-18064333-16000009

IBAN számlaszám: HU61-1110-0104-9210-4910-1200-0007, SWIFT kód: CIBHHUHB (CIB BANK LTD.)

Az alapítvány adományt bankkártyás befizetéssel PayPal rendszeren keresztül fogad:

Köszönjük mindenkinek, hogy figyelmével is támogatja a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumot.

A kampánnyal kapcsolatban felmerülő kérdéseiket itt tehetik fel: [email protected]

kör_logo_fa