kör_logo_fa

Máriák és Márták – Női lelkigyakorlat

A Spiri Team egy éves álma vált valóra a külön megtartott fiú-lány lelkigyakorlattal, hiszen eddigi alkalmaink nem erre koncentráltak. A női csapat a téli álmából épp ébredező Gödre tartott, hogy ott töltsék el együtt a hétvégét. Kiemelten bensőségessé tette a hangulatot, hogy vezetőnk, Tornya Erika Sacré Coeur szerzetesnő saját öregdiákunk, így nála jobban aligha esélyes rátapintani egy Ignácos hölgytársaság igényeire.

Célunk volt a bennünk lakó nő szemlélése, teljesebbé válása, ezáltal személyes kapcsolataink elmélyítése az értékes megosztások által. Nem hagytuk elsikkadni a nők számára oly fontos gasztronómiát, a kulcsfontosságú testmozgást és a rólunk örökké újat mondani tudó művészetet sem. A szálláshoz nagyon közel cammogott a vén Duna, ami kifejezetten naplemente idején sugározta a nyugalmat, akárcsak a szüntelen vidéki madárcsicsergés.

Lélektankunkat feltöltve tértünk vissza a kollégiumba, ahol fiúk és lányok közösen egy szentmisével ünnepelték Istennek azt a briliáns ötletét, hogy vagyunk egymásnak.

kör_logo_fa