kör_logo_fa

JRSZ-SZIK csapatépítés

Immár hagyomány, hogy a Jezsuita Roma Szakkollégium (JRSZ) és a SZIK minden évben vendégül látják egymást, hogy a szakkollégisták jobban megismerhessék egymást, illetve a két intézmény közötti kapcsolat minél szorosabbá váljon.

Idén a JRSZ kispesti épületébe kaptunk meghívást a közös este eltöltésére. Mihelyst megérkeztünk, máris az öltöző felé vettük az irányt, és indulhatott is a több mint két órás aktív kikapcsolódás. A focimérkőzések alatt és között mindig akadt egy kis pihenő, így egy kicsit mindenki ki tudta venni a részét a vacsora elkészítésében. Az este főszakácsa és egyik főszervezője – a JRSZ részéről – Kalányos Ricsi volt, aki pazar vacsorát készített mindannyiunknak. A közös étkezés előtt azonban még teret adtunk egy igazi JRSZ-SZIK rangadónak, melyen hosszú és kemény mérkőzést követően az Ignác csapata győzedelmeskedett.

Ismét egy hasznos és vidám szombat estét tölthettünk el egymással, reméljük, még sok hasonló közös élményben lesz részünk.

Hálásan köszönjük a szervezőknek, Prajczer Petrának, Kalányos Ricsinek és a két intézmény vezetőségének, hogy az estéhez biztosították a hátteret.

Kampits Bence

kör_logo_fa