kör_logo_fa

Díszest: Vendégség szakkollégista módra

Idén is nagy sikerrel rendeztük meg a Szakkollégium gazdag múltra visszatekintő Díszestjét, immár tizenharmadik alkalommal. 

A pompás menüsor élvezetét a szakkollégisták által előadott műsorszámok fokozták, mint például a kollégiumi kórus előadása Haraszti Rajmund vezetésével, Topál Dániel gitárjátéka, vagy César Frank Panis Angelicus című műve Tóth Tamás előadásában. A vendégek a szakkollégisták legfrissebb szakmai eredményeiből is ízelítőt kaphattak: Pálvölgyi Zsigmond a béregyenlőségről, Deme Barnabás pedig csillagászatról tartott előadást. 

Vendégeink között üdvözölhettük többek között Herczegh Anitát, a köztársasági elnök feleségét, dr. Stumpf István alkotmánybírót, Csák János volt londoni nagykövetet, és Lantos Csabát, a Széll Kálmán Alapítvány elnökét. Megtisztelt minket a jelenlétével Székely Ákos kúriai bíró, Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője és Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is. Köreinkben üdvözölhettük dr. Cinkotai János Bélát és dr. Kocziszky Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagjait, és Kotiers Rózát, a Felvidéki Diákhálózat elnökét. Minden, itt felsorolt és nem említett vendégünk jelenléte nagy öröm volt számunkra, akárcsak az öregdiákoké, akik szép számmal képviseltették magukat a megújult SZIK Alumni szervezetből is, és a szakkollégisták szüleié, akik idén is velünk ünnepeltek.

A gondos és lelkes szervezőmunka idén is meghozta gyümölcsét: a jó hangulatú eseményről alig akartak eltávozni a meghívottak. Köszönjük vendégeinknek a részvételt, és reméljük, jövőre újra üdvözölhetjük egymást a Díszest asztalainál!

 

kör_logo_fa