kör_logo_fa

Ezerarcú Kolsang

Ezerarcú Kolsang

Szokásunkhoz híven a farsangi időszakot ismét jelmezes-táncos mulatsággal zártuk. Az esemény február 11-én este, a Közösségi Team szervezésében került megrendezésre.

Hogyan kell elképzelni egy Ignácos farsangot? Olyan, mintha az ember egy mókás álomba csöppenne, ahol a kedvenc gyermekkori mesék karakterei és a képzelet világának legkülönfélébb hősei elevenednek meg.

A busmanok tűzőrző táncától kezdve Rómeó és Júlia 21. századi köntösbe bújtatott szerelmi történetén át fültanúi lehettünk a Szikla (Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium focicsapata) csodacsatárának Ronaldót is megszégyenítő köszönőbeszédének, valamint megtekinthettük Frakk naphosszat lustálkodó lakótársainak, Lukréciának és Szerénkének színpadias álomba szenderülését. Megismertük Quasimodo és a szépséges Esmeralda történetének alternatív befejezését egy tánc keretében. Felbukkantak a gyermekkorunkból ismert Született kémek csodakütyüik társaságában, a Stonehenge pedig ideiglenesen áthelyezte székhelyét a Horánszky utca 18-as szám alá.

Ilyen és ehhez hasonló kreatív jelmezek és produkciók tették emlékezetessé farsangi mulatságunkat.

Köszönjük a Közösségi Teamnek a profi szervezést, a szakkollégistáknak pedig az ötletes jelmezeket, a csillogó szemeket és a sok-sok nevetést!

Kádárkuti Emese

kör_logo_fa